Mozgáselemzés

Lokációelemzés az adatok erejével.

A mobileszközök által generált lokációs adatok elemzése flexibilisen alakítható lokációelemző megoldásokat tesz lehetővé, amely sokféle igénynek tud megfelelni.  Ez a fajta adat segít megérteni az emberek mozgásának mintáit a valóságban ezzel támogatva az adatalapú döntéshozatalt. A mobil adatok elemzéseivel eddig nem látható viselkedési mintákat is felfedünk, amelyek hagyományos adatokon alapuló GIS elemzésekben nem lennének láthatóak.

Felhasználási területek

A térképi illusztráción látszik ahogy a  mobil adatok elemzésével feltérképeztük egy nagy áruházlánc vonzáskörzeteit Budapesten és környékén. A színezések mutatják, hogy mely áruház volt a leglátogatottabb az adott helyszínről.  Az eredménye egy  100m x 100m rácshálóra vannak integrálva, megkönnyítve a további elemzéseket.

Technológiánk alapja a GeoX GIS szakértelme és tapasztalata POI-k és digitális térképeken alapuló applikációk fejlesztésében. Több évtizedes tapasztalatunk a térbeli adatok kezelésében a garanciája, hogy a lokációs mobil adatokat tudjuk integrálni a térkép adatainkkal.

Technológiánk egyik egyedülálló erőssége, hogy az egyedi mobilitási adatokat össze tudjuk kötni a Geoindex 100m x 100m geo-statisztikai elemzőrendszerünkkel és így a piacon elérhető legpontosabb vásárlóerő és egyéb elemzéseket tudunk adni.

Felhasználási területek

Adataink

A mobil adataink térbeli és időbeli elmeket is tartalmaznak. Mivel egy felhasználói panelra támaszkodunk, ezért az adataink alkalmasak pontos hosszútávú elemzések készítésére.

Napi több millió adatpontunk van Magyarországra több mint  200,000 havi felhasználótól, amely igény esetén tovább növelhető. Az adatok rengeteg típusú applikációból származnak, egyetlen applikáció kategória sem adja több mint 10%-t az adatoknak, ezzel is biztosítva a megbízhatóságot.

Az adatforrásainkat globális technológiai partnereinktől szerezzük be. Minden adatunk megfelel a GDPR előírásainak és tiszteletben tartja a felhasználók személyiségi jogait.

Részletes leírás

Adattartalom

A mobil adataink térbeli és időbeli adatokat is tartalmaznak. Mivel egy felhasználói panelra támaszkodunk, ezért az adataink alkalmasak pontos hosszútávú elemzések készítésére.

Területi lefedettség

Adatforrásaink egész Európát lefedik. Az árazást az országok száma és a idősor hossza befolyásolja.

Output

Megoldásaink mindig a megrendelőnk igényei szerint egyedileg készülnek, így a kutatás végeredménye is függ attól, hogy mi a megrendelőnk igénye. 
Általánosságban elemzéseink GIS szoftverrel készülnek, miután a nyers adatokat előkészítettük az elemzésre. Gyakori igény a mobil adatok kombinálása más adatforrásokkal a még relevánsabb eredmények érdekében.
Elemzéseink eredménye interaktív térképi vizualizációkban, vagy statikus nyomtatható térképeken is megjeleníthető. Egyes elemzéseket nem térképi vizualizációval prezentáljuk. A numerikus változókat Excel táblákban is átadjuk

Az árak függnek az elemzés komplexitásától, a befektetett munkaórák számától és a felhasznált adatbázisoktól.

Ha kérdése van termékeinkkel vagy árainkkal kapcsolatban, keressen minket!

Hívjon minket

+36 30 960 83 37
HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 9-18

Írjon e-mailt

info@geox.hu
BÁRMIKOR

Gyors üzenetküldés