Rólunk

Történetünk

A GeoX 1998-ban alakult Budapesten digitális térképek és egyéb GIS szolgáltatások nyújtására. Digitális térképeket kezdtünk el fejleszteni Magyarországról, amelyeket azóta a Google, TomTom, és a Mapbox is használ. Kezdeti fókuszunk hamar kibővült navigációs termékekkel, adatbányászati  és geo adatbázis kezelési szolgáltatásokkal, illetve komplex egyedi szoftverfejlesztésekkel.

A GeoX csapata több piacvezető térbeli adat-terméket fejlesztett, beleértve a nagyfelbontású grid-háló alapú szocioökonómiai adatbázist. Egyik legújabb termékünk térinformatikai üzleti megoldásokat nyújt mobil eszközökből származó mozgási adatokkal.

Minden társadalmi és gazdasági tevékenységnek van térbeli aspektusa. Célunk minél több térinformatikai adatbázis összekapcsolása és az ebből nyerhető szinergiákkal segíteni ügyfeleinket a döntéshozatalban. Térbeli adatok szolgáltatóiként a legrészletesebb és relevánsabb adatokat szeretnénk nyújtani az üzleti élet és a policy világ döntéshozóinak és akadémiai kutatóknak.

Az évek során a GeoX számos K és F projektben vett részt, az EU finanszírozású cím átjárhatóság kutatástól az Európai Űrügynökség számára  készített űrtechnológiai megoldásokig. A folyamatos innováció következményeként a GeoX mesterséges intelligencia megoldásokat is elkezdett alkalmazni, hogy a geodemográfiai adatokban rejlő predikciós potenciált jobban kihasználja. Meggyőződésünk, hogy a térbeli adatok kezelésében meglevő hagyományos erősségeinkre építve az AI integrálása lokációs analíziseinket új szintre helyezi.

Ami nem változott az évek során; az ügyfeleink igényeinek előtérbe helyezése. Minden fejlesztésünk létező igényekre adott megoldás, legyen az felhő alapú GIS, útvonal optimalizálás, vagy helyszín alapú big data szolgáltatás.

Kik vagyunk

A GeoX a világpiacra dolgozó management tulajdonában levő magyarországi KKV.  22 fős csapatunkat összeköti, hogy mindannyian lelkesedünk az intellektuális kihívásokért és büszkék vagyunk kimagasló megoldásainkra. Röviden, szeretjük amit csinálunk. Ez áll amögött is hogy a folyamatos innováció és a minőség üldözése cégünk identitásának alapja.

Társadalmi felelősségvállalás

A CSR számunkra nemcsak egy mottó.  Aktívak vagyunk és szélesebb közösségünkben. Olyan ügyeket segítünk amiket ismerünk és amelyekkel kapcsolatban elkötelezettek vagyunk.

Akiket támogatunk: