Online térképszolgáltatás Magyarország minden településére

Magyarország minden településének utcaszintű térképe a saját térinformatikai alkalmazásába illesztve.

Egységes arculat, negyedévente frissített kiadás szabványos térképszolgáltatásokon (WMS, WMS-T, TMS) keresztül, akár címkeresővel is.

A WMS térképszolgáltatás alaptérképe szabadon megtekinthető  és a beépített térinformatikai szolgáltatások kipróbálhatók az alábbi modulon:

A bemutató felületen megjelenő funkciók komplex termék- és szolgáltatáscsomagot jelentenek. A térképi megjelenítő és a kapcsolódó szolgáltatások elemenként, vagy összességében is megvásárolhatók, saját térinformatikai alkalmazásba illeszthetők.

 • Az általunk üzemeltett WMS szolgáltatás használatával a GeoXRaszter utcaszintű házszámos Magyarország térkép tetszőleges térinformatikai alkalmazásban alkalmazható, a térképállomány megvásárlása nélkül.
 • A térképszolgáltatás használatával önnek nem kell külön bajlódnia háttértérképi adatok szerkesztésével, aktualizálásával, bonyolult térképdokumentumok összeállításával, ezeket mi elvégezzük ön helyett. A negyedéves frissítés lehetővé teszi a felhasználói észrevételek folyamatos elemzését és szükség szerinti átvezetését a térképre, valamint a változások folyamatos és ellenőrzött beépítését a térképbe
 • A szolgáltatás alapja a GeoXRaszter térképsorozat, mely 11 méretarányra, az adott nagyítási szintnek megfelelő adattartalommal rendelkező képekből áll. A szolgáltatás a cégünk által üzemeltetett térképkiszolgálón keresztül érhető el szabványos WMS (OGC Web Map Service) szolgáltatáson keresztül.
 • A térkép adattartalma, arculata egy klasszikus várostérkép arculatával egyezik meg, ezzel segítve a felhasználók tájékozódását legyen szó kereskedelmi, turisztikai vagy akár műszaki tartalmak megjelenítéséről.

Részletes leírás

Terméktámogatás

A szolgáltatás a cégünk által üzemeltetett térképkiszolgálón érhető el szabványos WMS (OGC Web Map Service) szolgáltatáson keresztül. Saját térképszolgáltató telepítésének és üzemeltetésének igénye esetén a térképcsempék is megvásárolhatók. A térképszerver és az infrastruktúra kiválasztásában szívesen nyújtunk tanácsot, segítünk a szolgáltatás telepítésében és beüzemelésében is.

Megjelenítési környezetek

A szabványos WMS szolgáltatással elérhető GeoXRaszter térkép megjeleníthető:

 • MapInfo szoftverben
 • ArcGIS Server és Desktop szoftverekben
 • MapXtreme alkalmazásban
 • OpenLayers alkalmazásban
 • saját fejlesztésű webes környezetben

Alap

50 000 Ft + Áfa

havonta

 • Desktopos alkalmazásba illesztve

Extra

75 000 Ft + Áfa

havonta

 • Internetes vagy internetes szolgáltatásba illesztve

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

A térkép és a térképszolgáltatás üzleti célú felhasználása csak a termék megvásárlása, illetve a licencfeltételek teljesítése esetén engedélyezett.

Ha kérdése van termékeinkkel vagy árainkkal kapcsolatban, keressen minket!

Hívjon minket

+36 30 960 83 37
HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 9-18

Írjon e-mailt

info@geox.hu
BÁRMIKOR

Gyors üzenetküldés